WIJ ZIJN GSM RIJNMOND

Uw betrouwbare partij in reparatie

Snelle, betaalbare reparatie van tablets, laptops en mobiele telefoons. Uw apparaten spelen een grote rol in uw professionele, persoonlijke en schoolleven. Wanneer uw telefoon, tablet of laptop kapot gaat wilt u dat een expert de reparatie afhandelt. Dat is waar wij voor zorgen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de elektronica reparatie kan GSM Rijnmond de klus snel en effectief klaren.

We kunnen u verzekeren dat we het allemaal hebben gezien! Van smartphones die zijn overreden door een auto tot tablets die een duik in een zwembad hebben genomen, we zijn voorbereid op alles wat op ons pad komt. Elke GSM Rijnmond technicus doorloopt een intensief trainingsproces en we onderhouden een omgeving van constant leren, dus geen apparaat is te nieuw, geen technologie te ingewikkeld.

0 Jaar

Ervaring in Reparaties

0

Gebroken Displays

0

Apparaten Gerepareerd

0 %

Tevreden Klanten

Gratis Diagnose

Wanneer u niet zeker weet wat er mis is met uw apparaat, stellen we het graag gratis voor u vast. Zodra we hebben vastgesteld wat er nodig is voor een reparatie nemen we contact met u op met een vrijblijvende prijsopgave. U kunt ervoor kiezen om door te gaan met een reparatie, of niet, de keuze is altijd aan u.

Voordelig

Het laten repareren van uw apparaat is vaak vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw apparaat. Wij hanteren een voordelige prijs voor de originele kwaliteit onderdelen die wij leveren en u krijgt bij ons altijd 6 maanden schriftelijke garantie.

Snel Gerepareerd

Wij weten hoe belangrijk sommige devices zijn in het dagelijks leven en daarom doen wij er alles aan om uw apparaat weer zo snel mogelijk up and running te krijgen. In de meeste gevallen duurt een reparatie bij ons niet langer dan 1 uur.

6 Maanden Garantie

In het zeldzame geval dat u een probleem ondervindt met uw gerepareerde apparaat dan ondersteunen we op al onze reparaties een probleemloze garantie van 6 maanden.

Data Privacy

GSM Rijnmond werkt in overeenstemming met strikte gegevensbeschermings- en privacyrichtlijnen zodat u er zeker van kunt zijn dat uw data en gegevens op uw device in veilige handen zijn.

Ervaring

Wij houden ons al sinds 1994 bezig met het repareren van de meest uiteenlopende consumenten elektronica.

Vragen of opmerkingen?

Contact Ons